Jurnal de izolare – partea 1

N-am mai plecat din perimetrul locuinței de mai bine de două săptămâni. Mihai e responsabil cu ieșitul din casă, cu mersul la magazin după mâncare pentru câteva zile.
Nu ne plângem. Am înțeles gravitatea situației și ne conformăm regulilor autorităților. În primele zile, și din panica normală care se instalează în astfel de momente, căutam disperați soluții pentru afacerile noastre. Am încercat tot felul de strategii, dar nimic nu a funcționat. Așa că am decis să ne relaxăm, să lăsăm lucrurile să se liniștească și să ne pliem pe situație.
Vladimir se bucură cel mai mult de statul acasă, cred. Mi se pare că e foarte relaxat, bucuros, fericit. E tot o veselie și parcă și crizele lui de nervozitate, normale pentru vârsta asta, sunt mai temperate decât în urmă cu câteva săptămâni.
După ce s-au închis grădinițele, a dormit mult. Se trezea și la 10 dimineața. Acum la 7 se ridică din pat, își ia o carte și așteaptă cuminte să mergem la el.
Și apoi mănâncă! Băi, mănâncă mult 😊 Avem senzația că e un sac fără fund. I-am zis că în ritmul ăsta terminăm proviziile în câteva zile!
I-am făcut un program, ca să nu-l dăm peste cap cu totul, după o lună de grădiniță. Rodica de la Smart Kids World ne trimite zilnic activități pe care le putem face cu el: colorăm, decupăm, lipim. Bine, mai mult eu și Mihai muncim, el doar se laudă în poze Vă las mai jos mai multe exemple de activități, poate vă inspiră în lucrul cu copiii voștri. Apoi dansăm, ne jucăm cu baloane sau mingi și, dacă avem noroc de vreme bună, ieșim un pic în curte, la Spot. A, și mâncăm. Și vorbim. Și îl las și la televizor, recunosc, că doar n-o să vă mint că suntem părinți perfecți.

Iar eu și Mihai, cât doarme el, încercăm să rămânem activi. Atât cu afacerile, cât și fizic. Că prea am făcut multe prăjituri zilele astea! Ne-am apucat să facem nițel sport, mai ales că acum sunt mulți instructori care s-au mutat online și țin cursuri foarte tari. A venit la fix și acest trening de la Andu, pe care îl port cu drag când fac mișcare, pentru că îmi place să susțin un brand românesc, mai ales în zilele astea dificile.
Aș vrea să pun aici multe poze și clipuri, pentru că am fost destul de creativi în ultima vreme, dar nu vreau să vă plictisesc. Dar sunt foarte activă pe Instagram, dacă vreți să vedeți exact ce fac 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *