Jucăriile preferate ale lui Vladimir

Luna septembrie a fost ultima pentru Mihai ca angajat, din octombrie urmând să se dedice în totalitate firmei noastre de foto-video. Așa că am decis să îi cumpăr acum lui Vladimir mai multe lucruri, că nu știm cum o să stăm cu banii în perioada următoare și mami nu o să-și mai permită să cheltuiască așa, necontrolat 😂 Vă spun mai jos ce am luat și vă rog să îmi ziceți dacă am exagerat 😂

În primul rând, i-am luat o măsuță cu scaune de la Ikea. Pusesem de ceva vreme ochii pe setul ăsta și, cum după ce am scos pătuțul lui din cameră rămăsese puțin loc, am zis că e perfect. Mobilierul este din lemn, un material pe care l-am preferat pentru camera lui. Nu știu de ce, dar plasticul îmi transmite un sentiment rece, chiar dacă e mai ușor de întreținut. Lui Vladimir i-a plăcut din prima, s-a așezat pe scaun și a colorat. Bineînțeles că s-a plictisit imediat de foile pe care i le dădusem să le măzgălească și a început să deseneze direct pe masă 🤦‍♀️ Din fericire, culorile pe care le avem noi se șterg ușor cu șervețele umede. La măsuță desenează, se joacă cu piesele astea(luate din Pepco, 19 lei setul), dar nu așa cum e indicat, ci le sortează. Dar el se simte bine, așa că îl las în ritmul lui. Oricum, le-am luat mai mult pentru mine, că îmi amintesc de copilăria mea 😂 Bineînțeles, la măsuță stă și când ”citește”.

Vladimir adoră cărțile
Cred că cel mai util cadou pe care l-am primit sunt câteva cărți pe care Raluca(mulțumim mult!) ni le-a dat când piticul avea în jur de 6-7 luni. Încă de atunci i le-am tot prezentat, iar acum are zile când ar vrea să se joace numai cu ele. Evident că i-am mai luat, între timp, mai ales cărți cu ferestruici, cam tot ce am găsit prin Humanitas și Cărturești Ploiești, pentru că îmi place să văd cărțile înainte, ca să fiu sigură că vor fi pe placul lui Vladimir. I-am comandat câteva și în septembrie, foarte drăguțe și ieftine, de pe elefant.ro, unde erau la reducere! Dar să nu-i spuneți lui Mihai, că nu știe de ele!
De exemplu, cartea asta e una dintre preferatele lui, așa că i-am luat altele în genul ei. Nici una, însă, nu se compară cu Pisoiașul Pisu, pe care am ajuns să nu o mai suport, de câte ori a trebuit să o citesc copilului 😂 Cei care mă următiți pe Instagram știti despre ce e vorba! I-am și făcut o rutină de seară care cuprinde, după băiță, program de lectură. Adică mami citește toate cărțile pe care Vladi le alege din ”bibliotecă”!
A, nu vă recomand cărțile din Jumbo! Săptămâna trecută, i-am luat una cu un design interesant, dar vaaai, cum e scrisă, nici n-am putut să o termin de nervi! Tot din Jumbo i-am luat și o socotitoare, dar nu ca să calculeze câți bani cheltuie mami pe prostii, ci ca să joace cu biluțele alea.

Prima lui carte senzorială
Tot la capitolul cărți intră și cea mai scumpă achiziție din luna septembrie. O cărticică senzorială, realizată de Aniss Passion – Happy Kids, o tipă pe care am găsit-o pe un grup de Facebook. Am vrut să îi iau încă de anul trecut o astfel de minunăție, dar eram conștientă că era prea mic ca să o folosească la adevărata valoare. A durat cam două săptămâni până a venit, a costat 140 de lei, dar este foarte tare. Are exact activitățile care îi plac lui Vladi, așa că nu e greu de înțeles de ce i-a plăcut din prima.

Cam astea sunt cele mai importante jucării ale lui Vladimir. În afara lor, îi mai plac puzzle-urile, cărora acum a început să le înțeleagă scopul😂, vreo 2-3 jucării care fac zgomote, iar el dansează pe melodiile lor, și cam atât. Are zile în care nici nu prea se joacă cu ele, pentru că preferă să stea afară, cu Spot, Mitza și tot felul de chestii de prin curte: mingi, palete, pietre, nisip, mâncarea câinelui, iarbă etc.

Așadar, având în vedere că în următoarele luni îmi propun să fiu mult mai atentă cu lucrurile pe care dau bani, ce recomandări de jucării aveți? Hai, că acum vin sărbătorile și să încep să îmi conturez bugetul!

Nu uitați că pe mine mă găsiți pe Facebook și Instagram. Sunt foarte activă pe InstaStory!

4 Replies to “Jucăriile preferate ale lui Vladimir”

  1. Iti recomand carticelele Usborne, in special cele u sunete (cu amprenta). Andrei se joaca cu ele inca d ecand avea 3 luni si e innebunit dupa cantecelele care pornesc la atingerea lui.
    Preferata lui, la culcare: https://www.youtube.com/watch?v=wfySi9jtB1I
    Avem si carticica cu Mos Craciun, care este tare simpatica: https://www.youtube.com/watch?v=r8YPv7VfbWA, pe cea cu anotimpurile https://www.youtube.com/watch?v=L7LRlcTB_pI&t=52s etc.
    De asemenea, as vrea sa ii iau, cand mai creste, carticele Raspundel Istetel, dar costa de te-ndoaie…: https://www.printesaurbana.ro/2019/04/creionul-vorbitor-si-cartile-interactive-colectie-educativa-cu-magnet-la-copii.html

    Va pupam!

  2. Iti recomand sa le iei de pe Buku.ro, best price, best experience 😉 Ca idee, cartea cu bufnitele costa 47 lei vs 77 lei la Emag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *