Cum a trecut Vladi de la pătuțul de bebe la cel de băiat mare

N-am mai scris de mult timp aici, deși am promis că o să o postez constant. Din când în când, mai primesc câte un mesaj de la voi și încep să mă simt prost că nu mi-am ținut promisiunea. Azi, de exemplu, am văzut un comentariu la o postare mai veche, de la o proaspătă mămică, care avea aceleași senzații de neputință și panică, în momentul în care a ajuns acasă cu bebele. Așa că mi-am făcut timp să scriu din nou, poate rândurile astea ajută pe cineva.

Mai am un motiv pentru care nu scriu

În plus, nu știu dacă viața noastră, una normală de altfel, e suficient de interesantă pentru ca voi să citiți despre ea. De exemplu, de când n-am mai postat aici, Vladimir a început să meargă, să spună câteva cuvinte, a renunțaț la pătuțul de bebeluș, a fost în prima lui vacanță în străinătate, a primit un câine. În timp ce eu… eu n-am făcut nimic nou, doar l-am privit și ajutat 🙂
Așa că vă rog să mă ajutați și să-mi spuneți dacă v-ați rupe câteva minute din zi ca să citiți despre lucrurile astea 😀

Azi vreau să vă povestesc despre mutatea lui Vladi din pătuțul mic în cel de o persoană

Pătuțul nu este al nostru, l-am primit cu titlu de ”împrumut” și ar cam fi trebuit înapoiat. Cum piticul dădea semne că nu prea mai avea loc, am profitat de moment ca să facem trecerea. M-am interesat pe net și grupurile de mămici de o protecție de pat, până am găsit-o pe cea de la Olmitos. Din ce am citit, este cea mai lungă și cea mai înaltă de pe piață. Noi am luat-o de aici, dar o găsiți pe mai multe site-uri de profil, inclusiv pe Emag. A venit super-repede, Mihai a montat-o fără mari probleme, așa că am pus copilul la somnul de prânz de îndată ce ne-am asigurat că e totul în regulă. Protecția are un mic joc, despre care am citit în review-urile de pe net, dar nu mi se pare că pune în pericol siguranța copiului. Sincer, nu mă așteptam ca Vladi să accepte din prima trecerea la patul mare. Dar nu a comentat nimic. A adormit fără probleme.

Chiar dacă e cea mai lungă protecție pe care am găsit-o, ea tot nu acoperă tot patul. Așa că am compensat golul cu pernuțele noastre de la Mami & Leah.
În primele două săptămâni de la schimbare, a dormit buștean la prânz. Au fost zile când dormea și câte 4 ore!!!
Acum și-a reglat somnul și a revenit la o durată normală :))

În locul pătuțului, am amenajat un mic loc de joacă, mutând, astfel, o parte din jucării din birou. Parcă e mai ordine în casă! A, iar fotoliul ”de alăptat” e acum locul meu magic de citit!

Vă aștept cu multe poze și filmulețe pe Facebook și Instagram. Sunt foarte activă pe InstaStory! Aici vedeți live, practic, tot ce facem :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *