Azi e despre ei, despre tati și bebe

Pentru că Mihai și-a aniversat ziua de naștere, i-am propus să îi fac niște poze doar lui cu bebe. Fără mine. Eu am destule cu piticul. Mă rog, niciodată nu-s destule, dar eu sunt mai insistentă și cer să mi se facă poze :)) Dar acum am vrut să-l răsfăț. Avem lângă casă o bucată de pădure perfectă pentru poze. Pe Vladimir l-am învățat de mic cu aparatul foto sau telefonul, așa că n-are trac. Plus că îi și place să pozeze, seamănă cu maică-sa, na! Cu Mihai e mai greu. El preferă să stea în spatele aparatului, nu în fața lui. Dar mi-am luat atitudinea de fotograf profesionist, i-am dat indicații, el a ascultat, așa că în câteva minute aveam deja o grămadă de poze reușite.

Știu că peste ani, ne vom uita cu mare drag la fotografiile de când tati avea 31 de ani, iar băiețelul aproape 1 an. Un an în care relația lor a evoluat mult. Mihai pleacă la serviciu la 8 și vine la 21:00. Așa că, de multe ori, nu apucă să vadă copilul decât în poze sau pe Facetime. E greu și pentru el și pentru noi. E dificil să formezi doar în weekend o legătură cu un pitic care crește și învață lucruri noi foarte repede. Dar, de multe ori mi se părea că nici nu depunea niciun efort în direcția asta. Am avut multe discuții pe temă și, ușor, ușor, Mihai și Vladi au început să aibă jocurile și ritualurile lor. Acum, de exemplu, piticul râde cu gura până la urechi când Mihai îi spune ”Unuuuuuuu, doooooi, treeeeeei!”. E o distracție pe ei, de-ți vine să-i mănânci!

Pe măsură ce băiețelul crește, parcă și relația lor se schimbă. Copilul începe să meargă, să comunice, să răspundă și să râdă. Iar Mihai adoră să se joace cu copiii. Abia aștept să văd cum evoluează legătura lor.

Vă las acum cu câteva poze cu băieții mei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *