Bebele e la dospit! Are deja 1,4 kilograme!

”Cum te simți? Grasă!” 🤣
Așa încep toate discuțiile mele, zilele astea. Deși m-am îngrășat doar vreo 5 kg, burtica începe să mă încetinească. Mă ridic greu, merg ca un pinguin și am ceva dificultăți de respirație. Îmi găsesc cu greu poziția de somn, dar, per total, sunt bine. Mă bucur din plin de perioada asta, exact cum mi-ați spus voi toate.
Sâmbătă am fost la un nou consult la doamna Nica. Mereu suntem nerebdători să mergem la cabinet, ca să vedem fățușca bebelui. Doar că bebe nu prea vrea să-l vedem. Data trecută, l-am ”mituit” cu ciocolattă ca să ne arată fața! După ce doamna doctor l-a rugat în fel și chip să ia mână din dreptul feței, am ieșit din cabinet, am băgat două bomboane(ceea ce e foarte mult, cei care mă cunosc știu că mie nu-mi place ciocolata) și am intrat(fără tati, de data asta) din nou la medic. Așa am reușit să facem poza!
Sâmbătă, însă, deși i-am dat preventiv cu bucată de cioco, n-a vrut deloc să-l vedem 🙁 I-am zărit doar năsucul 😍
Daaar, important e că e sănătos! ”E bine dospit”, ne-a spus doamna doctor! Are 1,4 kg, greutatea perfectă pentru cele aproape 30 de săptămâni de sarcină!
Deci, mai avem puțin! Deși panica nu s-a instalat încă, am din ce în ce mai multe liste făcute: lista cu bagajul lui bebe pentru maternitate, lista pentru camera lui, lista mea pentru maternitate, lista cu ce mai avem de cumpărat. Iar eu urăsc listele! Sunt prea dezorganizată pentru a le respecta 😁
Mobila pentru camera lui e comandată, în weekend Mihai a promis că vopsește peretele, am decis și care o să fie tema decorațiunilor… La următorul salariu ne apucăm să tăiem obiecte de pe liste.
Urmează pentru mine analize și noi consultații. Momentan, se pare că bebe are cordonul în jurul gâtului, dar încă nu e motiv de îngrijorare. E mic și se mișcă de colo colo. Simt asta zilnic 😬
Și acum… așteptăm să dospească aluatul!

3 Replies to “Bebele e la dospit! Are deja 1,4 kilograme!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *